Sisätäyttöjä ja Hermo star -pastilleja.

Tuli tuossa lapioitua 4 kuorma-autollista kiviä. Ja lisää on tulossa. Sen lisäksi jouduttiin kantamaan routaeristyslevyjä tontin kulmasta A kulmaan B. Kiitos ex tempore -avusta Virpi ja Tuomas.
Kaikki urakointi tuli parin tunnin varoitusajalla. Sanotaanko, että hölmöläiset tekevät täyttöjä, kun kellarin seinät ovat jo pystyssä. Ja kaikki tämä johtuu kellariporukan johdon huonosta aikataulutuksesta. Argh.
Tämä hieno pastellirasia löytyi työmaalta. Ai menikö hermot? Pastellirasia vuodelta -1960.
Varokaa kivisadetta! Täyttöihin tarvittavat kivet olisi huomattavasti helpompi ajaa sisälle, kun kellarin seinät olisivat matalammalla.
 Tässä seison meidän varatossa. Oviaukosta näkyy tekninen tila. Vielä näkyy naapurin puolelle. Onneksi tulevaisuudessa saamme väliseinän asuntojen välille. 

Rikki poikki puhki. Ja koko tuleva viikonloppu pitäs jaksaa huhkia lapion varressa, kaiken muun päälle. Hiki tulee jo pelkästä ajatuksesta. Nyt ymmärrän, miltä rakentaminen maistuu, työltä. Ja hikiseltä sellaiselta.
Ensi viikon maanantaina tulevat ontelolaatat, torstaina sisäputkien asentajat. Siihen mennessä pitäisi saada kaikki täyttöihin tarvittavat kivet sisälle, tasattua ja asennettua routaeristeet (se on onneksi kellariporukan homma!).