Väliaikaista

Meidän naapurissa on hieno ja moderni betonitalo, jossa asuu onnellinen lapsiperhe. Talossa on ulkokuori viimeistelemättä. Talon sisällä on paljon keskeneräisiä asioita. Silti siellä asutaan, eletään ja leikitään, ihan niinkuin meillä. Ja heilläkin on lapsia, tosin vähän vanhempia kuin meillä. Viikonloppuna kävin mielenkiintoista ajatustenvaihtoa naapuripariskunnan kanssa. Hekin muuttivat todella keskeneräiseen taloon pienten lasten kanssa. Ihan niin kuin mekin. Naapurin mies teki talossa paljon asioita itse, oman työnsä ohessa. Ihan niin kuin meillä.  Budjetti paukkui. Ihan niin kuin meillä. Naapurin vaimo on sitä mieltä, että rakentaminen ja siihen ryhtyminen pienten lasten kanssa on silkkaa hulluutta. Sama ajatus on pyörinyt omassa päässäni usein. Huojentavaa ajatusten vaihtoa. Ei kaikki pääse muuttamaan uutuuttaan kiiltävään itse rakennettetuun ja viimeisteltyyn taloon. Arkea voi olla myös eteisen nurkassa nököttävät betonisäkit ja roskasäkit. Budjetin ja ajankäytön kanssa taiteillessa joutuu tyytymään väliaikaisiin ratkaisuihin. Mutta kaikki aikanaan.

Väliaikainen paikka televisiolle. Puulaatikko on yllättävän monipuolinen kaluste. Meilläkin se on ehtinyt jo toimimaan sohvapöytänä, joululahjalaatikkona ja nyt tv-tasona. Katsotaan mihin se päätyy, kun televio saadaan viritettyä omalle paikalle roikkumaan ;)

Väliaikainen paikka televisiolle. Puulaatikko on yllättävän monipuolinen kaluste. Meilläkin se on ehtinyt jo toimimaan sohvapöytänä, joululahjalaatikkona ja nyt tv-tasona. Katsotaan mihin se päätyy, kun televisio saadaan viritettyä omalle paikalle roikkumaan ;)